Redan inloggad?
Klicka här för att komma till medlems-portalen!

Välkommen till

Lina Zachas Onlineskola

Efter att ha varit verksam som instruktör och tränare på heltid i 10 år började jag 2012 komplettera verksamheten med kurser online.  Efter en paus på ett par år är onlineskolan nu omstartad med nya kurser och har i dagsläget över 900 deltagare. Vi växer stadigt med nya deltagare varje månad och de flesta som är med i en kurs går vidare till fler kurser.
Det är en sådan glädje att nå kursdeltagare i hela landet på en gång och att även de som bor utomlands kan vara med. Här nedanför kan du läsa mer om de aktuella kurs-serierna Trickträning och Självbärighetsprogrammet:

SJÄLVBÄRIGHETSPROGRAMMET

Utveckla självbärigheten till nya nivåer genom att ringa in vad det är som egentligen behöver bäras upp. Hästen bär dig som ryttare, så vad bär du på? Självbärighetsprogrammet tar sig an ämnena bärighet och hållbarhet från ett holistiskt perspektiv; fysiskt såväl som mentalt och själsligt. Onlineprogrammet är ett komplement till din vanliga inriktning och vardagsträning.

LÄS MER & KÖP PLATS

INTRODUKTION I TRICKTRÄNING

I den här 10-veckorskursen får du lära dig 4 olika trick; nos-target, bergsgeten, bugning och spansk skritt. Du får grunderna i belöningsbaserad träning och hur du kan jobba med belöning både med och utan godis.

LÄS MER & KÖP PLATS

FORTSÄTTNINGSKURS I TRICKTRÄNING

Det här är kursen för dig som redan tränar trick och belöningsbaserat och som vill vidareutvecklas.
Kursen går igenom fyra olika trick samt hjälper dig att komma vidare med andra trick.

LÄS MER & KÖP PLATS

POSITIV LASTTRÄNING

Oavsett om du har problem i lastningen eller bara vill förfina proceduren, tar den här kursen dina tekniker till en ny nivå. Kreativt, lekfullt och noggrant grundarbete är nyckelorden. Under 10 veckor jobbar vi med positiva och belöningsbaserade metode med eller utan godis för att göra transporten till din och hästens nya favoritplats.

LÄS MER & KÖP PLATS