Coach Författare Entreprenör Tränare Konstnär Instruktör Webbdesigner Inspiratör Skribent Eldsjäl

Lina Zacha

Jag växte upp på en hästgård i Södermanland och hela familjen ägnade sig både åt hästar och personlig & själslig utveckling. Detta utgjorde sedan basen för familjeföretaget Tricorn Ranch AB, där jag var verksam som tränare i åtta år innan jag startade eget.

Genom åren har jag passerat genom de flesta hästinriktningar på ett eller annat sätt. Jag har tränat dressyr och hoppning, tävlat framgångsrikt på elitnivå inom sex olika westerngrenar, förkovrat mig i olika horsemanship-läror, omskolat travhästar till ridtravare och följt med travtränare och distansryttare i deras träningsupplägg, utbildat hästar till tävling, show, liberty/frihetsdressyr, ridskola/handikapp osv.

Min Vision

Jag växte upp på en hästgård i Södermanland och hela familjen ägnade sig både åt hästar och personlig & själslig utveckling. Detta utgjorde sedan basen för familjeföretaget Tricorn Ranch AB, där jag var verksam som tränare i åtta år innan jag startade eget.

Genom åren har jag passerat genom de flesta hästinriktningar på ett eller annat sätt. Jag har tränat dressyr och hoppning, tävlat framgångsrikt på elitnivå inom sex olika westerngrenar, förkovrat mig i olika horsemanship-läror, omskolat travhästar till ridtravare och följt med travtränare och distansryttare i deras träningsupplägg, utbildat hästar till tävling, show, liberty/frihetsdressyr, ridskola/handikapp osv.

Min Historia

Elitryttare

Jag har ett förflutet som elitryttare i 6 olika westerngrenar; Trail, Western Horsemanship, Western Pleasure, Western Riding, Versatile Horse och Reining.
70% av samtliga starter ledde till en prispallsplacering.

När jag tröttnade på tävlandet höll jag en del uppvisningar på Strömsholms Pingsttävlingar, olika ridklubbar och även på musikfestivaler som Storsjöyran, Bollnäs och Älvdansen.

Elitryttare

Jag har ett förflutet som elitryttare i 6 olika westerngrenar; Trail, Western Horsemanship, Western Pleasure, Western Riding, Versatile Horse och Reining.
70% av samtliga starter ledde till en prispallsplacering.

När jag tröttnade på tävlandet höll jag en del uppvisningar på Strömsholms Pingsttävlingar, olika ridklubbar och även på musikfestivaler som Storsjöyran, Bollnäs och Älvdansen.

Elitryttare

Jag har ett förflutet som elitryttare i 6 olika westerngrenar; Trail, Western Horsemanship, Western Pleasure, Western Riding, Versatile Horse och Reining.
70% av samtliga starter ledde till en prispallsplacering.

När jag tröttnade på tävlandet höll jag en del uppvisningar på Strömsholms Pingsttävlingar, olika ridklubbar och även på musikfestivaler som Storsjöyran, Bollnäs och Älvdansen.

Studio Zacha

Jag målar tavlor i akryl.
På min facebooksida Studio Zacha lägger jag upp nya bilder vartefter de blir klara. Klicka här.