Onlineskolan 2017-02-21T10:33:58+00:00

Välkommen!

Lina Zacha’s Onlineskola lanserades i december 2014 och vi har nu över 300 deltagare som går Authentic Horse Communication-programmet. 

Att delta i en kurs online, även kallat e-kurs eller webbkurs, är ett enkelt och smidigt sätt att förkovra sig. Kurserna i Lina Zacha’s Onlineskola ger dig massiv teori i lätthanterade delar, i form av text, videos och webinarier, kombinerat med hemuppgifter och diskussionsforum.
Delta från din egen trygga hemmiljö eller varhelst du befinner dig, samtidigt som du lär känna andra kursdeltagare från hela landet. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobil med tillgång till internet!

Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?
Maila linazacha@autentisk.nu

Kurser i AHC-Programmet

*Authentic Horse Communication Program

HÄSTENS AUTENTISKA VISDOM
Grundkurs
Obligatorisk för att ha behörighet till övriga kurser. Kursen går igenom hästens syn på relationer och gemenskap, hur vi kan låta hästen hjälpa oss att finna vår autentiska kärna och fördjupa vår kommunikation med dem genom närvaro, ökad känsla och förståelse för energier.

Läs mer / Köp Klassrummet

AUTENTISK HÄSTKOMMUNIKATION
I LEK & RÖRELSE

Uppföljningskurs
I den här kursen går vi vidare med kommunikationen genom kroppsspråk och energifokusering i olika rörelser från marken. Kursen lägger grunden för en god vardag såväl som i frihetsdressyr.
Du behöver ha gått Hästens Autentiska Visdom för att ha behörighet till kursen.

Läs mer / Köp Klassrummet

AUTENTISK RIDKONST : BLI ETT MED HÄSTEN
Uppföljningskurs
I den här kursen tar vi med oss kommunikationen från marken upp i sadeln. Sitsträning och ridning med tanke, energifokusering och säte. Kursen vänder sig både till dig som rent allmänt vill bli en mer medveten ryttare och till dig som vill rida utan utrustning.
Du behöver ha gått Hästens Autentiska Visdom för att ha behörighet till kursen.

Läs mer / Köp Klassrummet

  • cardannmarie
  • cardsara
  • cardanna
  • cardchristina
  • cardmarie-

Övriga kurser / tjänster

 

DIN LÄTTLASTADE HÄST
Fristående kurs
Det här är kursen för dig som vill förbättra lastningen av din häst, oavsett om du har grava lastningsproblem eller bara vill att lastningen går ännu smidigare.

Läs mer / Köp Klassrummet

PRIVATLEKTION via SKYPE
Onlinetjänst
Med hjälp av en medhjälpare som kan filma dig med mobil eller surfplatta, kan du ta lektion för Lina Zacha oavsett var du bor.

Läs mer / Köp

FEEDBACK på dina VIDEOKLIPP
Onlinetjänst
Filma det du vill ha hjälp med och få detaljerad feedback tillbaka, i form av skrivet svar med vad du gör bra, vad du behöver förändra och hur.

Läs mer / Köp